15% RABATT PÅ ALLT på beställningar över 399kr
på beställningar 399kr
*Exklusive REA produkter
RABATTKOD S808E

Handla säkert

Vår returrätt
Alla produkter som Baker Ross Limited säljer har en nöjd-kundgaranti. Det betyder att du inom 28 dagar efter köpet kan returnera produkten och få en full återbetalning av produktvärdet om du inte är nöjd med den.

Produkterna skall vara i sin ursprungliga styckförpackning och i återsäljbart skick. Detta är utöver dina lagstadgade rättigheter. I den osannolika händelsen att du får ett objekt från oss som är defektiv eller skickas fel, kommer vi att återbetala dina portokostnader för retur av produkten.

Läs mer under retur & återbetalning för information om hur du returnerar en defekt produkt till oss.
   
feefo
Kolla omdömen innan du handlar
rating stars Star Ratings finns för att hjälpa dig ta ett informerat beslut innan du handlar. Du kan läsa tidigare kunders kommentarer om våra produkter och service.
Omdömen och betyg samlas av FEEFO, en oberoende omdömesplattform som publicerar omdömen och betyg från våra kunder på vår hemsida.
   
Alltid säkert
Säkerhet först och alltid är vårt motto på Baker Ross. Alla våra leksaker uppfyller stränga EU-direktiv och är CE-märkta, vilket är tillverkarnas och importörernas förklaring om att så är fallet. Vi strävar efter att tillgodose en mängd olika åldrar och lämnar därför bedömningen om ett barn är tillräckligt gammal, och att produkten används förnuftigt, upp till våra kunder. Artiklar köpta från oss är inte lämpliga för barn under 3 år om inte annat anges.