Integritetspolicy

Vi värnar om våra kunders integritet

  • Datasekretess är mycket viktigt för Baker Ross och vi vill vara öppna och transparenta med vår seriösa hantering av dina personuppgifter.
  • Detta är Baker Ross Integritetspolicy, som är framtagen i syfte att tydliggöra Baker Ross inställning avseende integritetsfrågor och behandling av personuppgifter.
  • Den information vi samlar från dig används till att göra din köpupplevelse så smidig och enkel som möjligt. Informationen behövs för att handskas med din order, informera om försenade leveranser och problem, och för att emellanåt skicka erbjudanden och information om uppdateringar på vår hemsida som vi tror kan vara av nytta för dig.
  • När du beställer så behöver vi namn, e-postadress, leveransadress, kredit- och bankkortsuppgifter och telefonnummer. Detta tillåter oss att fullfölja din order och informera dig om din orderstatus. Vi ber om ditt telefonnummer så att vi kan kontakta dig vid eventuella leveransproblem.
  • Vi sparar inte kredit- eller bankkortsuppgifter.
  • Din köphistorik hjälper oss att visa dig de produkter vi tror du kan vara intresserad av. Vi granskar också det allmänna kundflödet och användarhistorik för att hjälpa oss utveckla upplägg och design av hemsidan.
  • När du deltar i en tävling ber vi om namn, adress och e-postadress. Detta tillåter oss att administrera tävlingen korrekt och informera vinnaren.
  • Personuppgifter behandlas endast om en laglig grund finns för behandlingen. Som registeransvarig, lagstadgad samling av personuppgifter och behandling av dina uppgifter varierar beroende på vilket sätt uppgifterna var samlade och på ändamålet.
  • Vi samlar endast in personuppgifter om du uppgett samtycke eller om dina personuppgifter är obligatoriska för att kunna ingå ett avtal. Detta kan vara för att behandla din betalning, för att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundservice), eller om behandlingen är i vårt berättigade intresse och inte överskrider dina rättigheter, eller om vi enligt lagen måste samla in och klargöra dina personuppgifter.
  • Du har flera rättigheter enligt personuppgiftslagen och har under vissa omständigheter rätt att kräva: en kopia av den information vi har om dig och att få alla felaktiga uppgifter ändrade. Du har rätt att när som helst radera alla personuppgifter som behandlas av Baker Ross och har rätt att kräva begränsning av hanteringen av dina personuppgifter. Du har rätt att neka till behandling av dina personuppgifter och har rätt att förflytta dina personuppgifter.
  • Om du har frågor rörande denna Integritetspolicy eller för att skicka en förfrågan, vänligen kontakta oss på service@bakerross.se eller ring oss på 08-408 396 10 (Mån – fre 10.00 - 18.30).
  • Vi följer strikta säkerhetsrutiner gällande hur vi sparar din information och gällande utlämnande av information till en tredje part. Detta för att undvika obehörig åtkomst
  • Baker Ross kan också granska traffikdata såväl som innehåll från e-post i säkerhetssyfte, och för upplärning av personal.
  • Alla förändringar av integritetspolicyn kommer att läggas upp här.

Vi använder den senaste teknologin gällande servers för att säkerställa att känslig information tillhandahålls enligt högsta standard. Den krypteringsteknik vi använder är certifierad av VeriSign, världens mest respekterade certifieringsorgan för onlineföretag.

Vår e-postlista

    Kan jag tas bort från ert adressregister?
  • Baker Ross skickar specialerbjudanden och kampanjer genom post, e-post och SMS. Vill du inte längre ta emot dessa erbjudanden per email kan du avsluta din prenumeration här service@bakerross.se eller ringa oss på 08-408 396 10 (Mån – fre 10.00 - 18.30). Du kan även avregistrera nyhetsbrev genom att välja "avregistrera" och följa länken lägst ned i varje nyhetsbrev. Vänligen tänk på att det kan ta upp till 21 dagar att helt ta bort dig från vårt adressrgister så du kan eventuellt få ett eller fler meddelanden till. Om du inte önskar få fler erbjudanden via SMS, kontakta oss på service@bakerross.se eller ring oss på 08-408 396 10 (Mån – fre 10.00 - 18.30).

  • Varför fick jag en boschyr utan att jag bett om?
  • Om du inte önskar ta emot information från oss, vänligen skicka ett mail till oss på service@bakerross.se Vänligen tänk på att även om du är borttagen från vårt adressregister skapas våra broschyrer i förväg. Du kan därför eventuellt få en extra broschyr då det tar upp till 8 veckor att avsluta prenumerationen.

  • Kan jag återregistrera mig till ert adressregister?
  • Om du tidigare önskat bli borttagen från vårt adressregister men nu ändrat dig, kan du maila oss på service@bakerross.se eller ringa oss på 08-408 396 10 (Mån – fre 10.00 - 18.30).

Cookies

  • Klicka här för att se vår cookiepolicy.

Registreringsinformation

  • Baker Ross Ltd, Calder House, Central Road, Harlow, Essex, CM20 2ST, (företagsnummer 1604275). Registrerat i England & Wales på adress: Treviot House, 186-192 High Rd, Ilford, Essex, IG1 1LR. VAT Reg Nr: GB 375 522 052

  • Har du fler frågor är du välkommen att kontakta oss på vår adress Baker Ross Ltd, Calder House, Central Road, Harlow, Essex, CM20 2ST, eller genom att maila oss på service@bakerross.se